Sunday, June 30, 2013

"berpisah"

Salam

Smthg interesting happened this day
Sorg kawan aku
Seakan sentap atau sensitif bila dgr pekataan
PERPISAHAN

aku tak tahu plak
ade org sensitif dgn perkataan tertentu
well, ada tu ada
tapi "perpisahan" tu agak rare
ia perkataan yg general
lain org lain telinge mungkin
mungkin tak nak "berpisah" tu berlaku
dlm perhubungan nya dgn kekasih hati

well, dah la single
hati kayu plak
(aku)
LOL
pffttt....

acap
ps: midterm exams

Sunday, June 23, 2013

mentelaah ...

Salam

Sedar tak sedar, serius mmg tak sedar, dah nifsu syaaban
syaaban dah pun tak sedar
ape2 pun...ramadah kembali lagi,
mcm besa lah, azam baru pun dibuat lagi

ok, kembali mentelaah...

acap
ps: ishhh, entah blh siap ke tak projek paper sem neh, dh la ade 3 lagi papers...

Thursday, June 20, 2013

tempat yg lama ditinggalkan...

Salam...

sini ade teka teki...tempat ape yg dah lame di tinggalkan tapi tidak berabuk-rabuk?
jawapan nye???
.....................
................
..........
.....
...
.
BLOG


LOL....

acap
this is the final...sem