Tuesday, March 12, 2013

Sehat itu Nekmat...

Salam

Bila sehat kite lupe akan nekmat nye sehat, lupe akan azabnye time sakit...itu biasa.

Bila time nak exam, or smthg benda2 penting kene prepare or settle, time yg sama anda saket, xsehat, deman, dll .. perghh..mmg azab kan.

Maka, jagalah kesihatan anda, jauh makan meggi byk2, makan mkn sehat2, jauhi kuman dan diet yg extream,lol

Lebih2 lg, suasan cuaca yg xmenentu, pilihanraya bila tak menentu, kes liwat 3 bermula, perang org2 melayu, perang lahad datu.

Follow up berita2 cenggini pun boleh jadi saket tau tak..lol

acap

p/s: Khamis, exam Business Law + deman ... sabor je lah...

2 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/