Wednesday, March 6, 2013

Blogging...dalam kenangan

Salam

Teringat time dulu2, time tetibe je gile berblog, entah sape pengaruhi aku pun tak tahu. LOL

Mula dgn join2 segmen, pastu giveaway, pastu contest, habis semua aku join. Seteguk paedoh pun xdpt.lol

Teringat balek time follow blog femes, dgn niat nak dpt link ke blog lain.LOL.duk bukak se se user yg komen kat entry. padahal, entry xbace pun.LOL

Dah masuk blog org, konon2 nak buat networking, entry sekali pandang je, pastu bubuh komen konon2 concern dgn entry tu.padahal berniat nak die reply view ke blog sendiri.LOL

Paling sonok, kalo join gathering. Konon2 femes la gi join gathering blogger. Tapi tulah, mmg kene action femes, baru lah ade keyakinan nak join gathering. Alik2, yg join xfemes mane pun.LOL

Sekali je dpt join gathering, kat air terjun plak tu. Tapi tu lah, jodoh tak sampai, sorg pun tak lekat. LOL.cewah.

Tahun berganti tahun, pilihanraya pun dah dekat, blog pun mcm biasalah, bersawang setiap kali bukak blog. Setiap entry mesti tulis gini "blog dah bersawang" bagai. LOL

Last2, baru lah aku sedar, blogging is not really ma ting. FAB. Is was just a fab. Fab yg didalangi oleh blogger2 cari rezeki dgn blogging.

Blogging...dalam kenangan.

acap

No comments: