Tuesday, February 5, 2013

Imaginasi Tet*k dan Bumi

Salam 1Malaysia

Dalam pada kesibukan buat asisgnment, aku buat entry ni yg mungkin akan jeopardize my credibility as a blogger picisan.haha. pfftt. Title tak nak berciri2 scam plak. Gila traffik agaknye.ishhh.

Kisahnye, dari sumber ini (last accessed hari ini), saye simpulkan sapa2 pun boleh pergi ke angkasa lepas dgn 2 syarat. Ade duit dan sihat tubuh badan.

Porn star also can go to space. So, without prejudice in my own shallow dispute; 'Comparing Malaysian astronauts and porn star' i conclude that, going out to space is not a big deal but money matters. LOL. case closed.

So after this what? male porn star with his tool and the moon? Ok, enuf2! xpasal2 blog ni kene flag ke ape kang.

Web Gizmodo kadang2 mmg menghiburkan. So yg minat hal2 nerdy science, boleh lah like facebook page Gizmodo.

p/s: Please, mohon sgt2 jgn google Coco Brown...pleaseee jgn!

till next entry
acap

No comments: