Saturday, April 14, 2012

Kabus di kampung

Salam

Marilah kita bersyukur kpd Allah sebab masih diberi peluang hidup hari ni.

TQ to all viewers blog ni. Korg mmg cool. Ok baiklah, entry kali ni pasal kampung ku di Temerloh, Pahang.

Ape yg best sini yg jarang ade tempat lain is, kawasan temerloh ni kawasan tanah rendah, dan kawasan perumahan aku ni selalu sgt berkabus.

Boleh dikatakan berkabus tiap2 pagi kat temerloh ni. Ok, topik ni bosan actually. haha.

Hmm, perkembanga terbaru saya, saya baru je lancarkan album..cewahhh.bajet artis. haha. Ckp pasal artis, hari tu aku tertonton ABPPBH. Zed tak puas hati dgn Harun kan.

So do i. haha. Harun mane leh masuk bertanding. Adakah surat kabar B.Harian dijual di Singapura dan org singapura turut hantar undi?

Ok,bab artis ni bosan jugak actually. How about me?OK. My facebook telah deactivated bt sementara waktu. So, satu satunye medium sosial alam maya yg aku ade is acapclapclap twitter. oh yea n this blog.

So twitter, aku random follow, random tuit, random mention, hambek aku, macam2 org dh jadi kawan twitter. Mcm2 org daaa...

Ok, aku bosan. till next entry.

acap
p/s: kembali ke kota?hmmm...tak kot. hahaha

No comments: