Tuesday, March 27, 2012

Lagi novel RAM yg dah baca

Salam

Aih...jam dah kul 4am. mata tak nak lelap. Dalam gelap pun PK jauh2. Sudahnye tak tido2. Godek2 hanset ade byk gambar2 belom published lagi. Pergh, poyo siot aku! lol

Baiklah, novel siri ni juga hasil RAM, best citer ni. As usual, RAM mmg pakar terpakar dlm novel bergenre thriller.

Highly recommanded utk anda2 semua baca pd waktu lapang. Boleh dapat feel dalam2 kalo bace di dalam hutan, di jeram2 sungai atau di air terjun sambil piknik.

Trilogi Tombiruo dari Ramlee Awang Murshid: Tombiruo>Semangat Hutan>Tombiruo Terakhir
Berbanding siri Bagaikan Puteri, aku rasa citer ni lebih romantis dalam genre thriller. Haha.

So, korg ade tak novel2 yg boleh aku pinjam?kejap je aku pinjam, gerenti akan dipulangkan..hehhehe

2 comments:

nur anis said...

novel-novel ni memang best...tak boleh nak expect endingnya camne..

Edy Fee said...

byk kali cube bace novel ni.tp jalan cerita tak bape mnarik hati..tatau nape.hikhik
bgus la dpt bace smp hbis