Tuesday, March 27, 2012

DAN lagi novel RAM dah dibace

Salam

Entry yg ni nak ringkas sebab mlm kang nak buat entry panjang menjela. Baru2 ni aku dpt dah idea blog aku ni nak menjurus kpd ape. gitew.

Dua novel ni bg aku superb!. Rahsia Perindu: Memang susah nak follow citer ni. Sampai 3/4 novel, aku dah mula tak percaya pada citer ni. Sungguh novel ni membuai daya imaginasi dan rasa ingin tahu akan kesudahan kisahnye.
Rahsia Perindu dan Hatiku di Harajuku oleh Ramlee Awang Murshid
Seterusnye, Harajuku: pergghhh. Jiwang nye citer ni walau novel ni genre thriller. Ending terbaik de babom. Ending die mcm terasa kene hiris hati ini dengan pedang samurai, nilu lagi shahdu. Semua org nak kan peluang kedua jika sebelumnye tak berapa indah.

Sekali lagi thanks a lot kepada bro Edi Effendi Ishak kerna bagi pinjam koleksi novel2 RAM, ade byk lagi, yg lain2 tu tggu mood membaca dtg aku pinjam lagik. hehe.

till next entry
acap

1 comment:

max*bubble said...

Rahsia perindu tu , rasa macam kene tipu kan ? HAHAHAH

Harajuku bestttttttttttttttt ! <3