Wednesday, January 11, 2012

Gonna do SOME more bwalking b4 BLOGLIST

Assalamualaikum

Syukur kpd Allah s.w.t kerana masih berpeluang utk ibadat,tp aku je yg tak bape nak ambil peluang ni. 

Thanks to all readers, no matter who, where and what u are, love you all, *flying kiss without gosok gigi pagi tadi, muahkss x1000 !!!

Dalam dok pk nak post gambar ape for this WW rini, im planning to publish my bloglist. 

So, b4 that, aku pun belom lagik habis bwalking semua site dlm google list yg aku follow. Also from that, i found so many blogs yg menjadi fav. lol.

So, wish me luck dlm buat bwalking time waktu kerja. Don't condemn me doing this ok. haha.

So, after bloglist siap, i tak lagi lah depend on google reader utk jalan2 di dunia blog yg so whatever neh.

WANNA BE LISTED

hehehe

till next post.
acap
p/s: i'm taking back my love, don't u got it

8 comments:

Edy Fee said...

mesti beribu list ni.ehhehee aku pon nak hbiskan BW shari kot

nabila azmi said...

hehe..blog sy ade x agak2 dlm list tu=)=)...

asyraf ahmad said...

@Edy Fee aka Yuran Edy

tu la pasai, sebulan bwalking tak habes2 lagi..
hahaha

asyraf ahmad said...

@nabila azmi

Saya pun enggak tahu, bile bwalking n invi dah siap, baru nak tengok..hehe..ade apply ade ler tu...hehehe

header blog aku pun tgh inthemaking...hahaha..blogger cikai2 je aku neh...hahaha

cik Kartun said...

flying kiss without gosok gigi???
hahahaha :p

LelakiSemalam said...

all de best...

FaizalSulaiman said...

selamat membuat bloglist,cap!

nabila azmi said...

hehe,,=p