Tuesday, December 6, 2011

Seorang utk berbicara ...

Assalamualaikum

Hai guys, 1st of all thanks to Allah coz still hidup, 2nd tenkiu to all yg sudi jadi tetamu blog ni. Ok, lets make it short, concise and brief.

Agak2 ade tak org yg tidak memerlukan org lain utk berbicara, dlm erti kata yg lebih general, utk berkomunikasi.

Emm, mungkin ada. Tapi apa yg pasti mostly kita semua memerlukan seseorg utk kita berbicara. Lebih2 lagi berbicara pasal perasaan dan hati.

Ok, this is getting sentimental.

till next post
acap
p/s: im learning you but hv forgotten to learn myself.

13 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

yup! semua orang need someone utk luah something or whatever la. the conclusion is we can't life kalau kita seorang je nak tanggung and buat semua.. ;P

EN ILHAM said...

setiap orang memang memerlukan seseorang untuk berbicara, kalau tidak Allah tidak akan jadikan manusia dengan 2 telinga dan satu mulut.lelaki dan perempuan.

mumui said...

tension kot lau xde org yg berkomunikasi ngan kite... hihihi...

Original CikTeddy said...

ckp sorang2 pon best gak..hik3

Bui Junaidi said...

atleast ada seseorang yg boleh dgr luahan hati kita..takler peram sorang2 nnt sewel..hehehe

Nina K's Luviee said...

Hye...suka jalan2 seluruh malaysia dan dunia? suka cari makan? sila ke blog saya....saya akan follow awak balik http://nina-wns.blogspot.com/

Edy Fee said...

boleh jd giler hidup sorang

Nizam Ijam said...

adoi.. ramai gak y entry mcm nie...hehe

Si qusowt said...

like 100 kali ayat last 2!hahahah

NuRuL HoNeY said...

betol tu,maksud komunikasi tu sendiri pun dah memerlukan 2 belah pihak..komunikasi tu penting dlm sehari harian kita..hee~~

btw, follow kamu..kalau sudi, follow lah nurul juga ye..
http://honeypinkmellon.blogspot.com

Ecah Ecot said...

of coz kite perlukan someone...that's what friends are for...^_^

Nyamuk Terbang said...

singgah sni jap

Cik Apa Saja said...

semua org memerlukan someone utk berbicara....tp xsemua boleh menerima ape yg nk kite katakan....jadi, org yang lebih layak untuk kite berbicara adalah mak n ayah kite...mereka akan mendengar segala apa yang kita nak cakap..n try untuk bwak kite keluar dr masalah tu..*if ia adalah masalah la..:P*