Friday, December 16, 2011

meeting, PERUT kene isi

Assalamualaikum

Syukur Alhamdulillah. Moga2 dpt ketenangan dlm dunia yg sementara ni, n paling penting kebahagian akhirat nanti.

TQ readers,first timers, thanks alot.Keep in touch!.hehe

Story im gonna tell i think common kot. Kerajaan mahupun swasta. Iaitu meeting. Ade org suke meeting, ade org tak suke meeting.

Namun apepun, suke ke tak suke ke, masing2 bersebab. For me, mostly meeting aku suke kecuali meeting progress.LOL

Meeting yg paling best adalah meeting dtg dgr2 je. Kannn. dan paling best, makan FREE.

Smalam ade bengkel, never tot that ade makan FREE.lol. Diet?..lupakan seketika.ahaks!

(mcm biase la, kalo kerajaan mcm ni la kot, tak tahu la swasta mcm mane,
agaknye, company yg untung byk tu just order fast food je kot..ahaks!)
 (disusuli dgn lunch, dimana kenyang breakfast tadi 
tak hilang lagik...rezeki, jgn ditolak..)

(diakhiri dgn minum ptg...ambooiiii...diet?...ape tu?)
Mcm mane la tak naik perut. lol.

till next entry
acap
p/s: 
smbil bt kerja check2 email pun leh 
update lagik blog.lol

14 comments:

Bui Junaidi said...

bui pun suka ikut meeting sbb ada makan free..miahahaha

SumeSakan said...

hahahaha...ni menambah semangat nak kursus or attend bengkel nih...sini pun dah 2 minggu makan ditaja sebab urusetia bengkel...berat x yah ckp ahh kompom dah nek...hehehehehe

Syamil Samad said...

sonoknye. kerajaan memang selalu dapat makan. kalau swasta pas meeting terus kene masuk keja balik cepat2..huhu

CINTA UNTUK KITA said...

wahh bestny.. keje gomen ye.. aku swasta tak ada pulak macam ni bagai.. hehe tak taulah tempat lain..

Munnafendy said...

dulu ai masa praktikal dgn gomen mmg keje mkn jek la...siap bleh p tgk wayang lg..cite mohsin! haha

Naz said...

makan kena sama byk dengan kerja..

@ Syima Raaif @ said...

pi meetng dpt makan free,, itu harus hehe

laskar pelangi said...

baru seronok lepas buat kerja..ada makan2 free punya....hehehee~

syaher rehays said...

haha mkn mkn n mkn...jnji prut terisi..haha lpas tu, pndai2 la cari masa exercise..hihik~ XP

Noraim said...

sy xsuka meeting tp sy suka makan. hihi.

アヌムちゃん said...

best menu...

Cik Bulat said...

yeah ofkos, if ada makanan, semua yang tak best jadi best. kita serupa tapi tak sejantina. HAHAHAHA

zAty =) said...

rezeki jgn ditolak . diet tu kemudian2 la . haha .

CIK MAY said...

nyummy..sedap mknn tu!