Friday, December 2, 2011

Lets Physical, physical !

Assalamualaikum

Pagi2 ni perut aku lapar. Semalam petang aku gi work out kat s24. Baru je regis, and buat basic movement bla bla bla bla dan bla lagik.

Ape yg pasti, of coz la berat tak turun lagik kan, tapi pagi ni aku lapar. Terbayang nasik lemak Hakim dgn ayam double je. pergh!!!!

Stakat ni, tu jelah perubahan yg aku rase. LOL. Lets Physical, physical (teringat lagu tu, kalo tak silap dlm citer glee)(giler ape tgk citer Glee, gegirls/gay sgt!)LOL.

ilalliqa` ma' salamah
till next entry
acap

9 comments:

Ayuni said...

hikhik, kne selalu exercise....

fierul said...

aku pon lapar nie . jom lepak gi makan . hehee :P

Ecah Ecot said...

nk ber erobik la pasni..haha

✿Ummi Myra✿ said...

omakkkkkkk terkejut tengok flash kamera hehehe

WaWa_EzRiLL said...

salam..nice blog.. tq n akak dah follow..

Nizam Ijam said...

ade org ambil gambar aku seyh!

hidayah zulkefli said...

thanks sbb singgah blog dayah aritu. I polow u

CINTA UNTUK KITA said...

salam.. hehe kita semua memang kena rajin exercise.. however plz feel free to visit and follow our blog http://cintauntukkita.blogspot.com

NuReLLe said...

hoii..nasik lemak menggemukkan oiiii...... #tetiba