Thursday, December 15, 2011

berSYUKUR walau terSUNGKUR

Assalamualaikum

Ok, im gonna make this as fast as I can. Thanks to all readers. Oh ye, Syukur Alhamdullillah sebab kita masih bernafas hirup nikmat Allah.

Lets bersyukur guys!

Even tho kite ni rase mcm ala2 loser, but tetap kene syukur. Even kita gaji kecik, mesti kene syukur, even kita tak hensem n cun cute miut, mesti jugak kene syukur.

My mood still in jiwang2. Just acknowledge that I'm orang yg ke-4, or maybe aku ni orang yg ke5,or 6..who knows. Lebih teruk, dia prefer org lain.well.

That was hurt.LOL. At d first place, we are not supposed to be like this anyway. So, it's kind of messed up. Shit!.LOL. 

Nak marah tak jugak, nak merajuk tak jugak, nak bising2 propa berdrama bagai tak jugak. Nak ape ek. Nak relek fikiran jelah.

Ok, ENUF abt my stuff. Saya menyeru kepada pembaca sekalian dan diri saya sendiri, Let, bersyukur. 

There must be hikmah rite. We just nid to dig n dig n dig...yeah.

Get to go, meeting, long time dah tak attend meeting.

till next entry
acap
p/s: smalam xbuat WW, jap gi post gak lah...
comment la sikit guyss....hehhehe

4 comments:

lieynanilaz said...

kena sentiasa melihat rumput di bumi...baru hidup akan tenang...:)

FaizalSulaiman said...

bersyukur. erti kita masih seorang manusia yg masih mempunyai hati dan perasaan:)

CINTA UNTUK KITA said...

Bila kita di atas, tak selamanya di atas. Macam tu jugak bila kita berada di bawah, takkan selamanya di bawah..

Bui Junaidi said...

jika tak dpt apa yang kita suka,belajarlah menyukai apa yg kita dpt dan bersyukurlah dgn apa yg ada..

kata2 hikmah yg kak bui pegang sampai sekarang...*_*