Thursday, November 10, 2011

this is a serious matter...

Assalamualaikum

Selamat malam semua. Sempat gak aku update blog, sebab hari ni agak lapang sikit, just came back from frogs and toads hunting.Oh yeah!
 (view mendongak kat plateau campsite, superb!)
(ini bukan broga hill, ini view dari plateau campsite,around 700m asl,
cantik ciptaan tuhan, Allah maha kuasa)

Dalam byk2 benda, benda yg agak menyusahkan adalah membuat keputusan. kan. Nak2 benda yg kita tak sure. Tak sure macam2 la, itu ini dan lain2.
 (nepenthes a.k.a periuk kera, tumbuh meliar disini)


 (view hutan tanah tinggi)
(nepenthes aka periuk kera)

Mengenangkan my participation in this xpdc is atas dasar kerja, ada jugak org lain tanya adakah aku mahu terjerumus ke dalam bidang penyelidikan.
 (view dari khemah koi)
 (menara celcom, that's why i can access tenet sini, 3G line kuat)
 (work station utk researcher2)
(kawasan perkhemahan ahli2 xpdc)

Yes, it was a big Q. Alik2 die berbalik kepada persoalan basic, iaitu ape yg aku nak buat?aku nak jadi ape kat atas muka bumi ni.
 (view dari khemah aku, mmg tepi cerun je pun, view die superb, 
ni pakai camera hanset je)

perghh...this is a serious matter kan...well, ape2 aku jalan dulu, later2 aku decide, mesti kene decide gak, tak semua ape yg kita nak jadi kita jadi.

till next post...
acap

2 comments:

::Cik Pija:: said...

Subhanallah, CANTIK! :)

CTK said...

lor..igtkn kamu keje dlm bidang pnyelidik tuh..sesuaiii :)