Tuesday, November 15, 2011

teknologi teleportation ke s.alam...

Assalamualaikum

Sgt2 lega xpdc dah habis dgn jayanya. Alhamdulillah takde prob2 besar lagi serius timbul. And harap2 takde pahat berbunyik lagik.
(dalam kenangan, air terjun di gunung ledang)

Tapi tu la, jenis mulut mcm longkang mmg susah nak stop. Biarkan, biaarrkann, biarkan berlalu.
(murai tanah, byk bunyi die boleh buat, 
membuatkan die berharga boleh mencecah 10k sekor)

Ok, now I'm in 5years-oredy-bin-here S.alam dan at UiTM. Pergh!!!..5 tahun tuu..lame tu kat sini, seakan-akan udara sini sudah jemu bagi aku sedut...pfft.
(species burung hawk..mmg bertuah dpt burung ni)

XPDC!!yeah, aku temui 2 cinta..pergh!!..satu cinta tulus mulus satu lagi cinta nafsu.pfft.lol.pfft.
 (burung di dipengsankan seketika utk ID)

Well, mcm biase, aku kene kuarantin utk beberapa ketika. So, tak gi la mengusya gadis dari seberang tu. tapi number die aku dah ade. :P
(haiwan ni tak jinak..pfft)

Perghh. Yg cinta nafsu tu tak yah citer lah.Mane2 pun boleh jumpe.kah kah kah.

(lappy aku memang terbaik! walaupun ianya hanya pentium processor
dan takde graffic card,but still boleh main Dota dan CS thru LAN..pfft)

OK. now mengadap balek meja yg meletihkan kat opis yg pfft.

till next entry
acap

4 comments:

Tukang Karut said...

cinta nafsu tu memang senang nak dapat sekarang ek...

Rai said...

gambar tu mmg tak seragam dengan cerita eh..macam kurang faham.. tu dialog burung ke dialong tuan blog.. hahhaa..

Saiazuan said...

wow, xpdc yg menarik :)

CTK said...

mmg sng cinta nafsu..bg je duit..haha..

ambOiii..laptop spongebob! haha...comey lak burung tu..huhu