Monday, November 7, 2011

Tak sibuk pun kannn...

Assalamualaikum

Kepada viewer, reader blog ni, tak kesah la terbabas ke atau mmg hardcore bwalker, TERIMA KASIH saya ucapkan. :)

Hopefully this entry gonna be short. OK, lets start with last week. Well, one major thing i have done was  deactivating facebook akaun. YES!

Tak tahu bile lagi koi akan reactivete itu akaun.LOL.
Next, last week, sudah diputuskan yg koi akan menyertai xpdc gunung. ledang. last week gok koi just pindah dr s.alam ke klang. byk barang lagie wei tak kemas nie.

Prep tuk xpdc belum lg siap. kene bwk byk baju n kasut jelah kot. Plan nak bwk croc je masuk hutan. selesa dan tak menyusahkan.

Then ptg ni kene print out xpdc program book(ishhh kaco lah nyamuk neh) utk esok punye majlis perasmian xpdc.katanye MB johor nak dtg...pleaseee..tolong la weii cancel laa kehadiran dato.

Harap2 pak2 guard kat uitm tak byk songeng nak bg koi masuk office utk print out kerja last minit neh.

So mlm ni nak beli croc pakai buang, pastu ape lagik ek.emmm...yes,updating blog. :). Blog ni dah bersawang dah pun.

Ingat lagik sebulan lepas dgn azam bistari lagi bestari, nak update blog tetiap hari, nak jd famous. Well, time changes people. Now, fokus dgn benda lain weii.....

koi tgk byk blogger suke publicity, ade suke glam2, dan ade jugak yg suke prestige. Koi rase mmg patut pun blogger2 kene suke benda2 mcm tu. Kann =)

OK lah. nak bwalking sikit2, then nak ke uitm. THANKS A LOT kpd viewer/reader/followers blog sempoi habis ni. 

Soon, (planning) koi akan bergelar student balek. hehehe...means that koi akan ade byk mase nak ngadap sekerin komputer.

Wish me luck in XPDC gng. ledang. esok sampai ahad(WTHeaven)...

till next entry
A to the C to the A to the P
acap!

1 comment:

Syara Mohammad said...

seronoknya pegi Ledang!

selamat pergi dan pulang... =D