Saturday, November 12, 2011

now u see now u don't

Assalamualaikum

Koi nak hapdet lagik ni. so sabtu still ade kat xpdc ni. kerja tetap terus menerus. Bile dah free gini, rase malas plak nak tolong group lain bt research.

 (ada katak di dalam plastik)
 (mengukur saiz katak selepas identification)
 (kadang kala katak2 ni jinak je...haha)
 (katak kecil katak besar lalalalalaa)
 (tahukan anda katak mempunyai taring(fang) yg juga diklasifikakan dlm satu family)

 (ukuran panjang betis juga satu drpd ciri2 penting katak)

(yg mengukur semua diatas bukan aku tapi student post grad dari UNIMAS..pfft..lol)

So, koi pun lepak dorm pasang lagu kat hanset, hapdet blog je pun. Mengenangkan isnin ni akan balek s.alam bandar yg aku cintai,

So, kenelah menikmati puas2 natural kat sini. Kat s.alam nanti susoh nak dpt view cenggini. pfft.

till next post.
acap

5 comments:

::Cik Pija:: said...

yaiks! steady staedu je awk pgg katak ye. ewww. geli gelemannya :P

Saiazuan said...

pergh geli siot nk pegang katak

nurpiska said...

mak aih pegang katak?seram. nsib bek bkn bdak sains.

CTK said...

eiii katak! lompat ats bdn, pengsan gue..hahaha

hAniEy IzhAr said...

katak! wah teringat kat asasi dulu.. kitorg pgg nthen terlopas.. n biar je katak tu lmpat kat lantai.. wahaha..