Saturday, November 19, 2011

Febreze what?

Assalamualaikum

Today, leparking kat umah je. Serius, dah lame giler tak duduk entap2 kat umah pd hari sabtu, b4, mesti ade program punye:
  • kenduri kawen
  • jalan2 makan angin
  • overtime
  • outstation
  • balek kampung(if tak balek jumaat mlm)
  • dll
Tapi ri ni, duk sengsorg kat umah, memikirkan masa depan. perghh!.tak best langshung!


Makanya, esok plan nak pegi kedah, Sungai Petani aka SP, ade kenduri kawen member time degree dulu.

Tanpa memikirkan diri ni bila laaa nak kawen, aku pun pegi mydin beli febreze sebab kete berbau mcm stoking.

Spray punye spray, dah wangi dah. Wah, berkesan lah febreze ni. Hakikatnye, febreze hanya usaha. Yg mewangikan kete tu Allah SWT(insaff).

Kalo Allah nak kete tu tak wangi2, basuh kete dgn febreze pun takkan wangi nye. Ok, entry ni berbau keinsafan dan islami. Bagus2.(jarang buat entry insaf2 neh).

till next entry
acap

5 comments:

nurpiska said...

singgah :)

eiqa azra said...

hye!! kalo sudi, jom la join segmen eiqa.. :)
ini 1st segmen eiqa.huhu

CIK MAY said...

insafnye..T___T

haha...menjawab komen kat my blog pasal besday tu..aah..dis time mkn kek je..takde makan heavy..sebab ikut pengalamn sebelum ni mknn tak hbs...so, bile letak kek je, takde mknn lain, kek tu habis...=)

Ecah Ecot said...

wah2..siap febreze lg..hehe

Bui Junaidi said...

betul jugak tu
semuanya atas keizinan Allah kan