Thursday, October 13, 2011

TIME tulis entry utk BLOG ...

Tak tahu la kenapa, asal masuk office je, tiba je pukul 8.00pagi, mesti rase nak tulis entry.

Kenape bukan waktu lain, contohnye waktu malam. Pagi2 ni la byk idea dtg, nak tulis itu ini.

Dan time ni jugak la byk keje kene buat, bos calling2, org mane2 entah calling2, kene tgk to-do list.

Last2 tangguh jap niat utk menulis, buat keje dulu sampai habis, tup tap tup tap, dah tgh hari dah. Aku tgk blogger lain slumber je post2 entry pada masa2 kritikal!

Oh ya, patut la pun, blogger ni mcm2, ade student, ade employee, ade employer, ade cikgu, ade suri rumah, ade self-employed dll. 

Patut la pun benda2 yg ditulis pun berbeza, ade tulis ringan2, ade tulis berat2, ade tulis syok sendiri, ade tulis 'copy-paste' dan lupa letak sumber/reference, ade letak pic, dll.

Masuk belah ptg, mmg takde mood dah nak tulis benda2, BWalking je lah, itupun kalo ade free time. Tapi ape2 pun contest, segment dan seangkatan dgnnya, aku sgt suke.

Yes!! aku kaki join segmen dan contest!
tetibe tulisan color pink!...haha

till next entry
acap


11 comments:

Rosalia said...

hahah. apela:D type je laju2 time ada idea tu.

chentaathea said...

biase ar..laen owg laen style..jgn tkut dkritix cz 2 hax kta..

Erynn Anyssa said...

hye acap..nice blog jugak.erynn datang dari kotakhatierynn.salam ukhuwah.

syafiqakarim said...

biasa time nak tido aku byk idea.haha
rajin2 update wehh :p

ziraziz said...

sy update blog bila rs nk menaip je hehe.

NasZ said...

hehe..idea yang ada tu terus tulis. takut idea tu lari.

MOHD NASER.com

Eazy Izzuddin said...

hehe
bila nak join contest ku ni ?


Jom Join MyContest =)
Tarikh tutup semakin hampir =D : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

Atiqah Wadiah said...

suka join contest?join lah contest dr nuffnang :)

http://atiqahwadiah.blogspot.com/2011/10/my-happiest-moment.html

Rai said...

biasanya saya tulis pagi2..kalau rajin tulis tengah hari pulak.. tapi memang buat 2-3 kerja dalam satu masa..hehehe..

RemyLC said...

Remy pula biasa update 09pm keatas...

aizamia3 said...

tengok pada keadaan dan situasi.. ;)