Tuesday, October 11, 2011

Tak perlu menyampah-nyampah

Kadang2 dlm satu hari tu asyik nak menyampah je rasenye. Hari menyampah sedunia mungkin.LOL.

Bukak FB tgk kat newsfeed. By status2 kan. dan byk jgk yg sgt3 MENYAMPAHKAN.

Sebagai contoh status fb yg berbunyi mcm dia yakil rakyat yg baru menang bertanding.

"Assalamualaikum, selamat pagi semua, semoga kawan2 semua d
lm sihat bla bla bla bla.."

It's a good thing la being expressive, and write status with nice sentences, tp bg aku yg menyampah ni..huh!
mmg aku pegi ke button atas belah kanan tu then aku pilih(mesti pilih) unsubscribe.

Nak unfriend kang byk soal plak, lagipun kawan kt fb i pun tak byk yg truely friend.hahaha

Well, world is very beautiful and fun ..fun fun fun... so what's ur kind of status yg MENYAMPAHKAN??yeaaayyy!!

till next post
acap

7 comments:

cahayamata said...

haha...saye antara org yang up status menyampah hari nie...mode : geram...

Elih Japahar said...

Tak juga lah menyampah...biar je lah, haha :) followed

nurpiska said...

sy da terjah :)

Mira Adzlia said...

haha..mnyampah ckit ar..hehe..tp lg menyampah bile status fb nk tjuk baek sgt, dier jela baek, tp realiti nyer, erm..yg ado...

Bilal binti Robah said...

maybe dia nk mencari semangat utk diri sendiri
jgn menyampah sgt
kita maybe xsedar lg ramai sebenarnya meyampah gegila kt kite

sekian.
kbai.

Thania said...

follow sini...
menyampah x menyampah..
pedulikan jerk..hehhehe..

Ernee Azmn said...

wat2 x nmpak je...(^_^)