Tuesday, October 25, 2011

Entah untung entah tidak ..kaannnn

Assalamualaikum

Ok...blog rase mcm dah lame sgt tak update, plan nak buat blog list, sampai la ni tak buat2 lagik. Mungkin byk benda kene buat this week.

Kerja; Kene buat persiapan xpdc gng. ledang, dlm mase yg sama kene buat kerja bertangguh yg dh lama: projek buku species2 pokok di jengka(since 2010).

Personal; last weekend, abg bertunang, buat persiapan 2 hari sebelum lagik, coz rumah ade buat bacaan doa selamat sebelum gi rombongan tunang. Insyaallah, selamat!amin.

This week, kene kemas2 rumah sewa, utk pindah ke Klang, selamat tinggal Shah Alam.Kan kutemuimu bila waktu ku ke tempat kerja..hahaha

Smalam, Alhamdulillah, dah dpt pengganti penyewa, deposit pun dah dpt, this weekend kene serah kunci. Aduyai, brg byk tak hangkut lagik neh...

Sib baik, smalam n hari ni leisure la sikit, bos gi akademik conference somewhere in KL(malas nak ambek tahu) for 2 days, so im having plenty of time to do somethg that i dont know.

Then, esok raya pesta cahaya aka deepavali. Cuti lagik(means aku tak dibayar gaji as im kontrak employee)so what ever la kan.terime je lah.

FYI, Yuna fans are called YUNNIES...so i guess im a modest yunnie...so, i wanna share with u guys with this singing by Yuna, covering Nirvana's 'Comes as u are'...layanss...
Yuna also hv been nominated as 10 best new band, check this out by click pic above, spread the words and dont forget to VOTE!!! for Yuna!...

till next entry
acap

2 comments:

bella luna said...

banyaknya kerja kamu, moga2 semuanya berjalan dengan lancar,.

nur said...

wah.. short n full update of diri sendri ye..
wah.. yunnies jugak ke?..