Tuesday, October 18, 2011

Bloglist sbg penghargaan.

Assalamualaikum semua.

Hari ni agak leisure so that leh Bwalking lame2 tadik, then aku perasan yg ada 1 element yg aku takde tp most of the blogs ada...iaitu;

BLOGLIST

So, time buat blog dulu rasenye ada, tapi sejak tukar template byk kali, aku pun decided tak nak letak bloglist sbb tak menarik pun. Yela kan, sebab ianya hanya tulisan.

Tapi, tadi ade satu entry tu ckp somthg yg amat logik; bloglist is blog2 yg mesti lawat bila bukak blog. really?moreover, bloglist is diff. from list dlm google readers.

Slalunya, if aku nak tgk updates from blogger, aku just guna google reader, sbb mmg byk blog aku follow, around 1000 plus minus 100. asal ade je title menarik aku pun klik.

Tapi, kalo gune cara aku tu for bwalking, mmg aku tak tahu blog sape yg aku lawat. totally depend on title.

So, in order to appreciate pembaca yg slalu bace blog aku, kene lah buat bloglist. Blogger yg regular is paling layak berada di bloglist tu. 

Tambahan, bloglist must be prestigious, exclusive dan special, bukan shj for me, but also membuatkan org lain tak nyesal klik link kat bloglist....sampai mcm tu skali ke?

Makanya, aku pun nak buat bloglist la, tapi blog sape yg kene ade dlm list tu?  YOUR BLOG???

4 comments:

yat sadri said...

ye...!!

bella luna said...

mana2 je blog yg ko rase menarik and lain dari yang lain (:

Ecah Ecot said...

nk buat bloglist dh eh....bagus2..hoho

aizamia3 said...

biasanya blog yang ada dalam senarai tu ada yang kita suka ada jugak yang kita tukar link suka sama suka.. ;)
terpulang pada tuan punya blog..