Monday, September 26, 2011

Pencarian Bloglist Blog Fahuna -must join pencarian-

Bwalking, tetibe hati tersentuh utk join this segment.
BLOGLIST FAHUNA katanye.

Bagi memenuhi syarat, adalah seperti berikut:-


1-Follow blog Fahuna.
Oredy follous..yg ke 328 tuuu....ihiks....

2-Buat satu entry tentang segmen ini.

This the entry....and this segment sgt BEST!!....
mmg bekesan utk menambah followers... >,<

3-Letakkan banner di dalam entry anda.

As above....


4-Anda boleh tag beberapa rakan bloggers anda (ini 'optional' , tak buat pun tak apa)
erkk....optional, I choose not to...well, busy la, kerja kat office byk, tak sempat nak tag..ihiks!

5-Kemudian , letakkan link entry anda di kotak komen di bawah.

orite....


Sekian, marilah semua2 bloggers luar sane utk join segment ni...FOLLOWERS RULES!!!!!!
..hahahahah

4 comments:

NasZ said...

singgah sini dari segmen bloglist fahuna.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Piweet said...

dtg dr segmen yg sama....salam perkenalan...da follow=)

Jemput dtg ke blog saya:
www.piweeteacher.blogspot.com

BiQa HatmiN said...

hye..sy dr segmen yg sama jugak ..jom join segmen sy jugak.. tengah nak cari watak hantu tu.,.. anyway salam kenal yer :)

Mia Meymi said...

dtg dr segmen yg same lorr..
hee..
jemput singgah ke blog mia
http://miameymi.blogspot.com/