Monday, September 26, 2011

~JIWA2~kisah Stoking si kucing hitam....

~~~Miow2~~~
Pinky: Apa yg I boleh cakap kat awk, yg, I terima je awk sayang or suka kat I..mioww~~

Stoking: I know, I just nak tahu ape yg awk rasa kat I.

I tak mengharap cinta, atau sayang. Awk beri respond pun dah kira ok.

Tapi I tahu awak pun tahu yg kadang2 perasaan sayang ni dtg dgn rasa mengharap, rindu dan mungkin cemburu.mioww~~~

Pinky: I .... I selesa dpt jumpa awak, that's y I slalu keluar dgn awk. I harap awk, perasaan awk tak
memakan diri awk ok.

I terima apa yg awk rasa ok. Kita better sbg kawan kan, awk pun tahu yg I mmg taknak perasaan pegi dalam2.
...............................
Esoknya Stoking pun ...

Pinky(htr msg): Byk stoking...mcm tu la...aku nampak ko pakai stoking...ok, go3!..dptkan 5 stoking

Stoking(reply): (senang citer Stoking kantoi sebab die pakai stocking, putih plak tu)...

Baru lah Stoking tahu yg Pinky pun pandai tembak...Stoking pun berazam tak nak pakai stocking dah...miow2...

Miow2...Stoking pun bermonolog....


"Pinky, I know awak Hot Cat in the town, tp nape awk tembak I bile I pakai stocking? Awk yg buat I pakai stocking"

"I bukan nak salahkan semua ni kat awk, cuma I teringat awk ade cakap yg awk tak suke kene tembak dlm CB(Catbook), tapi awk jugak yg tembak menembak..."
Stoking pun berazam tak nak jadi kucing dah, dan tak nak pakai stocking dah...mioww~~~

p/s: merepek je entry ni. kucing tu snap tadi kat s6 time breakfast....LOL
acap~~miow2~~

1 comment:

Prince Halilintar said...

wow..hot kan pinky tu!

tapi cian kat stoking sbb pinky jual mahal plak..
pinky and stoking ada chance tak bersama???ok..taw dah jawapan die...hahahaa:p