Wednesday, September 14, 2011

Hujan Aneh2 di S.Alam saat ini (MUST tengok !!!) ...

Assalamualaikum....
seperti beberapa tempat lain sekitar malaysia ni, skang ni tgh hujan.

Namun hujan kat S.Alam atau to be exact kat UiTM pelik bin aneh sikit.

Cuba perhatikan betol2 gambar2 dibawah, mesti korunk akan dpt tgk ape yg aneh. Aku rase sgt bertuah krn dpt capture gambar2 ni...kelik kat gambar utk tgk gambar lebih besar.




Nampak tak ape yg pelik. Yaaa....betol tu kawan...

Yang aneh bin peliknye adalah aku tak perasan pun kat luar tu hujan, duk sebok ngadap skreen computer.PERGHH..sungguh ANEH bin PELIK bin AJAIB.

Hujan rahmat dari tuhan. Takde sape lagi yg boleh turunkan air sebanyak hujan dlm sejarah hidup manusia.
Nikmat Tuhan manakah yg kamu dustakan (maksud ayat dlm surah ar-rahman)

(-.o)~~~~~~~~p

7 comments:

ziraziz said...

kat sini pun baru lepas hujan...

Tirta Darmantio said...

absen salam kenal,, ihhh takutt,, tapi yg pst sumua itu pst ada hikma yg terkandung.mampir2 juga ya ke http://www.tirtadarmantio.com/

bella luna said...

aku tak nmpk ape yg pelik,ape yg pelik?huhu

bella luna said...

nie bukan hujan yang aneh,tapi ko yg aneh,.adeh,hujan pun sampai tak sedar,huhu,.

skrg tak ade,tapi insyaallah tahun2 akan dtg mesti ade,hehe

Pharmalif said...

Ahaks.. apa yg pelik tuan rumah

p/s: Jom join contest Untuk Semua. Ada hadiah menarik untuk 4 org pemenang.

http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/contest-untuk-semua.html

Izbeta Shyah said...

err, sorrylah terpaksa komen kat sini walaupon sebenarnya tak berkaitan pon dengan topik, nak komen dekat entry iz, tapi iz terdelete pulak entry tu, so tu yang komen kat sini..

- err, iz pon tak tahu size background iz tu, biasanya iz buat background lepas tu try and error, kalau terbesar kecilkan balik, kalau terkecil sangat edit kasi besar sikit, tapi biasanya background tu iz pakai file png. bukan jpg or jpeg. same macam header awk tu la, tu png kan.?

FasiHaH SupiaN said...

dok cari2 mane kotak komen..jumpa pun....selamat bekerja ;)