Tuesday, August 16, 2011

Lagi KAD RAYA utk anda ....

Setem BUNGA TIGA BULAN Hydrangea macrophylla

Tadi baru je post kad raya...
Kad raya simpanan b4 ada 100, then 70 dah post,
so tinggal 30 je ni (boleh percaya ke citer ni??) hehe

so, kepada follower2 aku yg hensem n cun...
if nak kad rayo from aku, sonang jo...
just email ur 

(1) address + name 

(2) Blogger name
(utk pastikan u dah follow aku di follower list) 

(3) Blog URL 
(so that aku can follow u backif aku not follow u yet)

to my gmail:

acap.87.asy@gmail.com

cepat2 sblm habis
Semoga suasana ambang raya ni lebih meriah
dengan kehadiran kad aku .... 

>,<

8 comments:

mizzkechique said...

cam best jer...

KUKUMALU said...

wah! manyak baik kau..hehe

Princess Feyqa said...

wah mcm best je :)

SoLy SoLicious said...

dah emel+follow..nak jugak kad raya.. heee

Rosalia said...

suda:) hntr di gmail kamu. x smpi kad rye siap la.hahhah gurau2:)

hadifar-fyda said...

nak...nak....nak...jgn nangis2 ye...hehehe...da follow da...:)

Edy Fee said...

rajinnye nak post semua tu

suhailaselaginella said...

huhu..su pun nak kad jugak..t su anta email ea..